Kontakt os
Har du spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe dig, er du meget velkommen til at kontakte os. Udfyld blot formularen og så vil vi vende tilbage til dig snarest.
Stuetemperer kødet i posen. stil ovnen på 50 c varmluft og kom kødet i ovnen i posen i ca. 2 timer.
tag kødet ud og dæk det til med stanniol. stil nu ovnen på 200 c og kom kartoflerne i.
kartofler bages færdig i ca. 30-35 minutter. Varm saucen på komfuret. Salaten er færdigt anrettet.
Når halvdelen af tiden på kartoflerne er gået, brunes kødet af ca. 2 minutter på hver
side ved middel varme. krydder bagefter med groft salt og friskkværnet peber.
Kødet skæres fra den tykke ende mod spidsen.
Desserten er lige til at stille på bordet.
Velbekomme…
Fijnauts Gourmet er et dinner transportable firma, som blev grundlagt tilbage i 2001. Ejeren Edwin Fijnaut er udlært i Holland på international Hotel Skole “De Rooi Pannen” med læreplads på Hollandsk største catering firma “Maison van den Boer” og 2-stjernet “Michelin” restaurant “De Swaen” i Oisterwijk. Firmaet beskæftiger sig med madlavning til alle slags selskaber, såvel privat som erhverv, hvor I som kunder er i første prioritet. Har I bryllup, reception, fødselsdag, frokoster m.m., er vi altid klar med gode ideer til en oplevelse for livet.
Står du og skal holde reception, jubilæum, rund fødselsdag, bryllup eller en anden stor fest? Så tag fat i os og så skræddersyer vi en helt speciel madoplevelse til dig.
Åløkken 16
5250 – Odense SV
Har du spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe dig, er du meget velkommen til at kontakte os. Udfyld blot formularen og så vil vi vende tilbage til dig snarest.