Vejledninger

Vejledning Super Take Away Menu

Husets sous vide kalveculotte

Stuetemperer kødet i posen. stil ovnen på 50 c varmluft og kom kødet i ovnen i posen i ca. 2 timer.
tag kødet ud og dæk det til med stanniol. stil nu ovnen på 200 c og kom kartoflerne i.
kartofler bages færdig i ca. 30-35 minutter. Varm saucen på komfuret. Salaten er færdigt anrettet.

Når halvdelen af tiden på kartoflerne er gået, brunes kødet af ca. 2 minutter på hver
side ved middel varme. krydder bagefter med groft salt og friskkværnet peber.

Kødet skæres fra den tykke ende mod spidsen.
Desserten er lige til at stille på bordet.

Velbekomme…

Kontakt os

Har du spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe dig, er du meget velkommen til at kontakte os. Udfyld blot formularen og så vil vi vende tilbage til dig snarest.

Trin 1 af 2

Se vores jule og nytårs menu