Kontakt os
Har du spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe dig, er du meget velkommen til at kontakte os. Udfyld blot formularen og så vil vi vende tilbage til dig snarest.
Kære kunde.
Tak fordi du valgte vores nytårsmenu. Vi har gjort det så nemt for
jer som muligt, så I bare skal nyde aftenen.
Én tapasplatte er beregnet til to personer, og er lige til at stille på bordet.
Landbrødet er forbagt, og skal bages færdigt i ovnen i ca. 20 minutter på 180 C varmluft.
Bag gerne brødet senest en time inden spisningen.
Falafler og dadler i svøb varmes i ovnen i 8–10 minutter på 180 C varmluft.
Oksemørbraden tempereres i vacumposen i ca. to timer inden tilberedningen.
Inden tilberedningen drysses mørbraden let med salt og steges i ovnen på 190 C grader
varmluft i ca. 15–20 minutter. Ønskes kødet mere gennemstegt, steges det i ca. 20–25
minutter. Efter stegningen tages kødet ud af ovnen, hvor det skal trække
i ca. 10–15 minutter, før det skæres.
BEMÆRK: Der kan være stor forskel på, hvordan ovne varmer, og hvor meget der
er i ovnen på én gang. Du kan med god fordel bruge et stegetermometer.
Rosastegt: 50–55 grader eller gennemstegt: 65–68 grader.
Laksesteaken skal smøres med det medfølgedne grøn pesto og drysses med lidt salt, hvorefter den
kommes i et fad med lidt fedtstof eller bagepapir.
Laksen bages færdigt i ovnen i ca. 15– 18 minutter på 190 C grader varmluft.
Ligesom med mørbraden, stilles laksen (tildækket) til at trække
i ca. 10–15 minutter inden spisning.
Stil gulerødderne i foliebakken i ovnen og rist dem i ca. 15 minutter (dette kan gøres sammen med oksemørbraden/laksen). Gulerødder rystes når halvdelen af tilberedningstiden er gået.
Lad ovnen stå på 190 C grader varmluft og varm det sidste:
Anret 2 stk. Pomme Rösti på tallerkenen og læg 1 stk. Quiche ved siden af.
Skær to skiver mørbrad i ca. ½ cm tykkelse eller én tyk skive og placer kødet midt
på tallerken, eller hvor du synes det ser mest indbydende ud.
Pynt tallerken med de frisk ristede gulerødder og råsyltet tyttebær.
Tip: varm gerne tallerkenen til hovedretten inden anretning!
Hvis der er overskydende kød og garniture, kan der evt. serveres på fad til 2. gang.
Bemærk at der er 3 stk. Gratin pr. person.
Anret chokolade/pære midt på tallerken. Pynt desserten med en ske creme fraiche og lidt skovbær glace.
Kransekagestykker og frugt er lige til at stille på bordet.
I ønskes en fantastisk aften og godt nytår!!
Fijnauts Gourmet er et dinner transportable firma, som blev grundlagt tilbage i 2001. Ejeren Edwin Fijnaut er udlært i Holland på international Hotel Skole “De Rooi Pannen” med læreplads på Hollandsk største catering firma “Maison van den Boer” og 2-stjernet “Michelin” restaurant “De Swaen” i Oisterwijk. Firmaet beskæftiger sig med madlavning til alle slags selskaber, såvel privat som erhverv, hvor I som kunder er i første prioritet. Har I bryllup, reception, fødselsdag, frokoster m.m., er vi altid klar med gode ideer til en oplevelse for livet.
Står du og skal holde reception, jubilæum, rund fødselsdag, bryllup eller en anden stor fest? Så tag fat i os og så skræddersyer vi en helt speciel madoplevelse til dig.
Åløkken 16
5250 – Odense SV
Har du spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe dig, er du meget velkommen til at kontakte os. Udfyld blot formularen og så vil vi vende tilbage til dig snarest.