Vejledning: Juletapas

Fijnauts Gourmet har sammensat og tilberedt en velsmagende
juletapas, lavet af de bedste råvarer.

Alt det kolde er serveringsklar.

½ time inden spisning af det varme:
          Alt det kolde er serveringsklar. 

  • Tænd ovnen på 175 C varmluft
  • Havspætte steges på bagepapir færdig i ca. 20 minutter,
    lad fisken hvile i ca. 5 minutter inden nydelse. 

          
  • Julemedister og frikadeller kommes i et
    smurt fad og varmes I ovnen i ca. 15 minutter. Andebryst kommes                                                                ligeledes  i et smurt fad og varmes 1 ca. 12 til 14 minutter.                                                                                  Tag
     kødet ud af ovnen og dæk til indtil spisningen.
  • Quiche Lorraine tages ud af posen og varmes i formen                                                                                                i ca. 15 minutter. 
  • Rødkål kan lunes på komfur eller i mikroovn.

Fijnauts Gourmet følger Fødevarestyrelsens anvisninger om korrekt håndtering af rå og
forarbejdede råvarer, samt tilberedning og op bevaring af disse. Ved modtagelsen

af maden, skal man sørge for, at den opbevares i køleskabet ved højst 5 C hurtigst

muligt. Efter opvarmning anbefaler vi, at maden spises indenfor 3 timer.

Velbekomme!!

Spørgsmål: ring til en ven” 40401092

Kontakt os

Har du spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe dig, er du meget velkommen til at kontakte os. Udfyld blot formularen og så vil vi vende tilbage til dig snarest.

Trin 1 af 2

Se vores jule og nytårs menu