Kontakt os
Har du spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe dig, er du meget velkommen til at kontakte os. Udfyld blot formularen og så vil vi vende tilbage til dig snarest.
til buffeten serveres hjemmebagt brød, forskelligt surt, sødt og oliven.
med dild og persille marinerede rejer og krebsehaler, melon, chili, peberfrugt, lime og Sauce Tatar.
hertil guacamole og grønsalat med granatæblekerner.
fyldt marineret lammekølle med persille og hvidløg, hertil hjemmelavet tzatzikisalat, pesto og chili hummus.
tomatsymfoni med mozzarella, ristede kerner, rødløg og basilikum.
med spidskål, tomater, agurk, oliven, rødløg, gulerødder, peberfrugt og feta, hertil olie/eddiker dressing.
med stegte champignon, gulerødder med top , sauce Bordelaise og små bagte urtekartofler.
salat med haricots vert, fyldt ravioli, soltørrede tomater, frisk persille og ristede kerner.
pyntet med årstidens frisk bær og hjemmerørt vanilje is
med basilikum, kødboller, pasta og hjemmebagt brød
hertil surt, sødt og frisk grønsalat med høvlet parmesan og granatæblekerner og frisk høvlet parmesanost.
saftig marineret kalkun med Provence krydderier, hertil hjemmerørt humus, aioli og tzatzikisalat.
tomatsymfoni med mozzarella, ristede kerner, rødløg og basilikum.
hjemmebagt toast med tomat, hvidløg og parmesan ost.
helstegt rosa ungkvægculotte, hertil ristede champignon og gulerødder med top.
salat med ricotta fyldt ravioli, haricots vert, semi dried sol tørrede tomater, frisk persille og ristede kerner.
lækker salat med kål, druer, gulerødder, agurk, cherry tomater, peberfrugt, rødløg og feta.
Til buffeten serveres timian stegte kartofler, sauce Bordelaise, hjemmebagt brød og forskelligt tilbehør.
med nougat, creme og frisk frugt og hjemmerørt vaniljeis.
med sprød stegt bacon, frisk purløg og flute.
Til buffeten serveres forskelligt tilbehør og hjemmebagt groft brød.
gravet med citrus, fennikel og dild, hertil sennepsdildsauce og ristet rugbrød.
marineret med rosmarin, hertil friske grønne asparges og melon kugler.
bld. friske danske blad salater og rucola med granatæblekerner, ristede græskarkerner, høvlet parmesan og sur/sød senneps dressing.
fyldt med Italiensk tapanade og omviklet med bacon, hertil hjemmelavet tzatziki salat, pesto og humus.
lækker salat med haricots vert, fyldt ravioli, sol tørrede tomater,frisk persille og ristede kerner.
marineret med rosmarin hertil små bagte kartofler med timian, ristede champignon, sauce au Porto og syltede borretainne løg.
med spidskål, cherry tomater, gulerødder, løg, oliven, agurk, tranebær, peberfrugt og marineret feta.
med forskellige tomater, rødløg, basilikum, ristede kerner og mozzarellaost.
Italiensk dessert med ladyfingers og mascarponeost.
alverdens oste, anrettet med nødder i sirup, kiks og et udvalg af frisk frugt.
med lufttørret skinke og Prima Donna.
Fijnauts Gourmet er et dinner transportable firma, som blev grundlagt tilbage i 2001. Ejeren Edwin Fijnaut er udlært i Holland på international Hotel Skole “De Rooi Pannen” med læreplads på Hollandsk største catering firma “Maison van den Boer” og 2-stjernet “Michelin” restaurant “De Swaen” i Oisterwijk. Firmaet beskæftiger sig med madlavning til alle slags selskaber, såvel privat som erhverv, hvor I som kunder er i første prioritet. Har I bryllup, reception, fødselsdag, frokoster m.m., er vi altid klar med gode ideer til en oplevelse for livet.
Står du og skal holde reception, jubilæum, rund fødselsdag, bryllup eller en anden stor fest? Så tag fat i os og så skræddersyer vi en helt speciel madoplevelse til dig.
Åløkken 16
5250 – Odense SV
Har du spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe dig, er du meget velkommen til at kontakte os. Udfyld blot formularen og så vil vi vende tilbage til dig snarest.