Kontakt os
Har du spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe dig, er du meget velkommen til at kontakte os. Udfyld blot formularen og så vil vi vende tilbage til dig snarest.
til buffeten serveres hjemmebagt brød, forskelligt surt, sødt og oliven.
med dild marinerede rejer og krebsehaler, melon, chili, peberfrugt, lime og Sauce Tatar.
med chum chum, Fynsk ostecreme og syltet løg
fyldt marineret lammekølle med persille og hvidløg, hertil hjemmelavet tzatzikisalat aioli og pesto.
tomatsymfoni med mozzarella, soltørrede oliven, rødløg og basilikum.
med spidskål, tomater, agurk, rødløg, gulerødder, peberfrugt, bær og feta.
med stegte champignon og gulerødder, sauce Bordelaise og små bagte urtekartofler.
salat med haricots vert, fyldt ravioli, soltørrede tomater, frisk persille og majs.
pyntet med årstidens frisk bær og hjemmerørt vanilje is
med basilikum, kødboller og hjemmebagt brød
hertil surt, sødt og frisk grønsalat med granatæblekerner og frisk høvlet parmesanost.
saftig marineret kalkun med Provence krydderier, hertil hjemmerørt humus, aioli og tzatzikisalat.
tomatsymfoni med mozzarella, ristede kerner, rødløg og basilikum.
med ristet foccasia toast, tomat, hvidløg og parmesan ost.
helstegt rosa ungkvægculotte, hertil ristede champignon og gulerødder med top.
salat med ricotta fyldt ravioli, haricots vert, semi dried sol tørrede tomater, frisk persille og ristede kerner.
lækker salat med kål, druer, gulerødder, agurk, cherry tomater, peberfrugt, bær og feta.
Til buffeten serveres timian stegte kartofler, sauce Bordelaise, hjemmebagt brød og forskelligt tilbehør.
med nougat, creme og frisk frugt og hjemmerørt vaniljeis.
med sprød stegt bacon, frisk purløg og flute.
Til buffeten serveres forskelligt tilbehør og hjemmebagt groft brød.
gravet med citrus, fennikel og dild, hertil sennepsdildsauce og ristet rugbrød.
marineret med rosmarin, hertil friske grønne asparges og melon kugler.
bld. friske danske blad salater og rucola med granatæblekerner og høvlet parmesan .
fyldt med Italiensk tapanade og omviklet med bacon, hertil hjemmelavet tzatziki salat, pesto og humus.
lækker salat med haricots vert, fyldt ravioli, sol tørrede tomater, frisk persille og majs.
marineret med rosmarin hertil små bagte kartofler med timian, ristede champignon, sauce au Porto og syltede borretainne løg.
med spidskål, cherry tomater, gulerødder, løg, oliven, agurk, tranebær, peberfrugt og feta.
med forskellige tomater, rødløg, basilikum, ristede kerner og mozzarellaost.
Italiensk dessert med ladyfingers og mascarponeost.
alverdens oste, anrettet med nødder i sirup, kiks og et udvalg af frisk frugt.
med crispy salat, forskelligt pålæg, surt og sødt.
Fijnauts Gourmet er et dinner transportable firma, som blev grundlagt tilbage i 2001. Ejeren Edwin Fijnaut er udlært i Holland på international Hotel Skole “De Rooi Pannen” med læreplads på Hollandsk største catering firma “Maison van den Boer” og 2-stjernet “Michelin” restaurant “De Swaen” i Oisterwijk. Firmaet beskæftiger sig med madlavning til alle slags selskaber, såvel privat som erhverv, hvor I som kunder er i første prioritet. Har I bryllup, reception, fødselsdag, frokoster m.m., er vi altid klar med gode ideer til en oplevelse for livet.
Står du og skal holde reception, jubilæum, rund fødselsdag, bryllup eller en anden stor fest? Så tag fat i os og så skræddersyer vi en helt speciel madoplevelse til dig.
Åløkken 16
5250 – Odense SV
Har du spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe dig, er du meget velkommen til at kontakte os. Udfyld blot formularen og så vil vi vende tilbage til dig snarest.