Italiensk inspirerede menu’er


Menu 1


Buffet

til buffeten serveres hjemmebagt brød, forskelligt surt, sødt og oliven.

Skaldyrssalat

med dild marinerede rejer og krebsehaler, melon, chili, peberfrugt, lime og Sauce Tatar.

Carpaccio af let røget tunloins med citrus-kapers vinaigrette

med chum chum, Fynsk ostecreme og syltet løg

Agnello

fyldt marineret lammekølle med persille og hvidløg, hertil hjemmelavet tzatzikisalat aioli og pesto.

Insalata Con Mozzarella

tomatsymfoni med mozzarella, soltørrede oliven, rødløg og basilikum.

Fetasalat a la Kreta

med spidskål, tomater, agurk, rødløg, gulerødder, peberfrugt, bær og feta.

Helstegt kalveculotte (sous vide)

med stegte champignon og gulerødder, sauce Bordelaise og små bagte urtekartofler.

Insalata Con Fagiole

salat med haricots vert, fyldt ravioli, soltørrede tomater, frisk persille og majs.

Dessert

Hjemmebagt pæretærte

pyntet med årstidens frisk bær og hjemmerørt vanilje is

Natmad

Hjemmelavet hot-tomatsuppe

med basilikum, kødboller og hjemmebagt brød


Menu 2


Buffet

Variation af italiensk og spanske udskæringer: Bresaola, Rollitos, Lonzo og Italiensk salami. 

hertil surt, sødt og frisk grønsalat med granatæblekerner og frisk høvlet parmesanost.

Fyldt kalkun

saftig marineret kalkun med Provence krydderier, hertil hjemmerørt humus, aioli og tzatzikisalat.

Insalata Con Mozzarella

tomatsymfoni med mozzarella, ristede kerner, rødløg og basilikum.

Bruschetta

med ristet foccasia toast, tomat, hvidløg og parmesan ost.

Ungkvæg culotte

helstegt rosa ungkvægculotte, hertil ristede champignon og gulerødder med top.

Italiensk pasta salat

salat med ricotta fyldt ravioli, haricots vert, semi dried sol tørrede tomater, frisk persille og ristede kerner.

Middelhavssalat 

lækker salat med kål, druer, gulerødder, agurk, cherry tomater, peberfrugt, bær og feta.

Til buffeten serveres timian stegte kartofler, sauce Bordelaise, hjemmebagt brød og forskelligt tilbehør.

 

Dessert

Kransekage frugtstænger

med nougat, creme og frisk frugt og hjemmerørt vaniljeis.

Natmad

Let legeret porresuppe

med sprød stegt bacon, frisk purløg og flute.


Menu 3


Buffet

Til buffeten serveres forskelligt tilbehør og hjemmebagt groft brød.

Carpaccio af laks

gravet med citrus, fennikel og dild, hertil sennepsdildsauce og ristet rugbrød.

Grillet Proscitto og Serano skinke

marineret med rosmarin, hertil friske grønne asparges og melon kugler.

Grøn salat

bld. friske danske blad salater og rucola med granatæblekerner og høvlet parmesan .

Fyldt kyllingekotelet

fyldt med Italiensk tapanade og omviklet med bacon, hertil hjemmelavet tzatziki salat, pesto og humus.

Insalat di Fagioli

lækker salat med haricots vert, fyldt ravioli, sol tørrede tomater, frisk persille og majs.

Helstegt kalveculotte

marineret med rosmarin hertil små bagte kartofler med timian, ristede champignon, sauce au Porto og syltede borretainne løg.

Middelhavssalat

med spidskål, cherry tomater, gulerødder, løg, oliven, agurk, tranebær, peberfrugt og feta.

Tomat/løgsalat

med forskellige tomater, rødløg, basilikum, ristede kerner og mozzarellaost.

Dessert

Tiramisu

Italiensk dessert med ladyfingers og mascarponeost.

Oste fra nær og fjern

alverdens oste, anrettet med nødder i sirup, kiks og et udvalg af frisk frugt.

Natmad

Grove økologiske sandwich

med crispy salat, forskelligt pålæg, surt og sødt.

Kontakt os

Har du spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe dig, er du meget velkommen til at kontakte os. Udfyld blot formularen og så vil vi vende tilbage til dig snarest.

Trin 1 af 2

Se vores jule og nytårs menu