Vejledning: Julebuffet

Fijnauts Gourmet har sammensat og tilberedt en velsmagende
julebuffet, lavet af de bedste råvarer.

½ time inden spisning af forretten:
  • Tænd ovnen på 175 C varmluft
  • Alt det kolde er lige til at gå til.
  • Havspætte kommes på en plade med bagepapir og
    steges færdig i ca. 20 minutter på 175 C varmluft. Lad havspætte hvile i ca. 10 minutter.
½ time inden spisning af det varme:
  • Tænd ovnen på 175 C varmluft
  • Tarteletfyldet lunes langsomt på komfur
  • Julemedister, frikadeller, kartofler og andelår kommes i
    smurte fad og varmes I ovnen i ca. 15 minutter. Tag

    derefter kødet/kartofler ud af ovnen og dæk til indtil spisningen.
  • Grønkåls quiche lunes ligeledes i ca. 15. minutter på 175 C.                                                                            Quiche skal tages ud af posen inden opvarmning og er forskåret.
  • Tarteletter lunes på eftervarme af ovnen.
  • Rødkål og æbleflæsk kan lunes på komfur i mikroovn.
  • Ris a la mande er klar til servering.
    Lun evt. kirsebær sauce…

Fijnauts Gourmet følger Fødevarestyrelsens anvisninger om korrekt håndtering af rå og
forarbejdede råvarer, samt tilberedning og op bevaring af disse. Ved modtagelsen
af maden, skal man sørge for, at den opbevares i køleskabet ved højst 5 C hurtigst

muligt. Efter opvarmning anbefaler vi, at maden spises indenfor 3 timer.

Velbekomme!!

Spørgsmål: ring til en ven” 40401092

Kontakt os

Har du spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe dig, er du meget velkommen til at kontakte os. Udfyld blot formularen og så vil vi vende tilbage til dig snarest.

Trin 1 af 2

Se vores jule og nytårs menu